Νατάσσα Κασσωμένου

Γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα. Από την εφηβική μου ηλικία άρχισα να ψάχνω τρόπους για να ισορροπήσω το «μέσα» μου με το «έξω» μου.

Πολύ σύντομα διαπίστωσα ότι χρειαζόταν ν’ αλλάξω τον τρόπο που έβλεπα και βίωνα τις καταστάσεις και την ίδια τη ζωή! Ξεκίνησα λοιπόν μία εσωτερική αναζήτηση μέσα από ομαδική ψυχανάλυση, παρακολούθηση ομιλιών και σεμιναρίων, μελέτη βιβλίων και μεθόδων ψυχολογίας κι αυτοβελτίωσης.

Μεσολάβησε ένας γάμος, δύο υπέροχα παιδιά κι ένα διαζύγιο για να βρεθώ τελικά να εξερευνώ τον κόσμο της εναλλακτικής θεραπευτικής. Ήμουν πολύ διστακτική στην αρχή αλλά ερευνώντας το, αποφάσισα να προχωρήσω παίρνωντας το Master Reiki teacher για ενήλικες και παιδιά και να συνεχίσω με το ThetaHealing®

Εγώ και το ThetaHealing®…

Μέσα από την ανάγκη μου ν’ αλλάξω τη ζωή μου και την επιθυμία μου να γίνω καλύτερη, οδηγήθηκα στο μαγικό μονοπάτι του ThetaHealing®.
Το 2012 έκανα δύο συνεδρίες με έναν πιστοποιημένο θεραπευτή της μεθόδου και βλέποντας τις άμεσες αλλαγές στη ζωή μου, αποφάσισα να εκπαιδευτώ, να εξειδικευτώ και στη συνέχεια να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη μέθοδο.

Κάνοντας την απαραίτητη πρακτική μου σε πλήθος φίλων και γνωστών πείστηκα ότι αυτή η μέθοδος μπορεί πραγματικά να βοηθήσει Άμεσα σε όλους τους τομείς.

Σήμερα έχω μία πολύ καλή εμπειρία και εκπαίδευση σε θέματα συμβουλευτικής, προσωπικής ανάπτυξης και εναλλακτικών θεραπειών.

Ενδεικτικά:

16 Πιστοποιήσεις ως Σύμβουλος ThetaHealing® :
3 βασικής εκπαίδευσης,
3 ψυχοσωματικής υγείας,
6 διαχείρισης σχέσεων-οικογένειας και συναισθηματικών θεμάτων και
4 διαχείρισης θεμάτων καθημερινότητας κι επαγγελματικο-οικονομικών.

4 Πιστοποιήσεις ως Εκπαιδεύτρια ThetaHealing® :
3 σε Βασική εκπαιδεύση και
1 σε Διαχείριση θεμάτων καθημερινότητας κι αφθονίας.

*** Όλες οι πιστοποιήσεις είναι από το THInK® (ThetaHealing Institute of Knowledge) και αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα
όπου παρέχεται και όλη η υποστήριξη. ***

Επιπλέον Εκπαιδεύσεις και Συμμετοχές :

Πιστοποίηση Εκπαιδευτή REIKI MASTER σε ενήλικες και παιδιά.

1 έτος συμμετοχή σε βιωματικό σεμινάριο Ψυχοδράματος στην Ε.Ε.Ο.Α.Ψ. στο Ν. Ψυχικό.

2 έτη συμμετοχή σε βιωματική ομάδα γονέων στο κέντρο πρόληψης “Ήλιος” με την υποστήριξη του ΟΚΑΝΑ.

1 έτος εκπαίδευση Συνθετικής Συμβουλευτικής Ψυχολογίας στο Athens Synthesis Centre στην Αθήνα.

5 έτη συμμετοχή και παρακολούθηση μονοήμερων μηνιαίων σεμιναρίων και διήμερων συνεδρίων επιχειρηματικότητας στη Network21.

Συμμετοχή και παρακολούθηση στο Διεθνές Συνέδριο “Σεξουαλική Κακοποίηση Παιδιών” του Χαμόγελου του Παιδιού υπό την Αιγίδα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχοντας προσωπική εμπειρία από διάφορες μεθόδους αυτοβελτίωσης, ανάπτυξης και θεραπείας έχω καταλήξει ότι το ThetaHealing® μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους στην πιο βαθειά και γρήγορη εσωτερική μεταμόρφωση και θεραπεία του εαυτού τους και της ζωής τους!