Σε αυτό το σεμινάριο θα διαπιστώσουμε πως να γίνουμε πιο πετυχημένοι, περιβάλλοντας τους εαυτούς μας με πιο θετικές επιρροές μέσα από τους κύκλους των ανθρώπων που σχετιζόμαστε και αλληλεπιδρούμε. 

Θα διδαχθούμε και θα ανακαλύψουμε : 

Τους τρεις βασικούς κύκλους συναναστροφών μας (εξωτερικός, μεσαίος, εσωτερικός) και πως αλληλεπιδρούμε με αυτούς. 

Τα τρία νοητικά στάδια εξέλιξης (παιδί, ενήλικας, σοφός), και τη νοοτροπία όπως και τις τάσεις που χρειάζεται να αναπτυχθούν. 

Τα συναισθηματικά τραύματα και τις συναισθηματικές ελλείψεις της παιδικής μας ηλικίας, που έχουν καθορίσει το ποιοι είμαστε σήμερα, όπως έχουν καθορίσει και τις επιλογές φίλων, συνεργατών, συντρόφων κλπ. που έχουμε κάνει. 

Θα εργαστούμε με τις περιοριστικές πεποιθήσεις και τραύματα του εσωτερικού μας παιδιού, έτσι ώστε να ενηλικιωθούμε συναισθηματικά και να μεταβούμε ομαλά στο εξελικτικό στάδιο του σοφού. 

Θα αποκτήσουμε μια βαθύτερη κατανόηση του ποιοι είμαστε και για ποιους πραγματικούς λόγους αλληλεπιδρούμε και σχετιζόμαστε με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος μας. 

Αυτή η κατανόηση θα μας οδηγήσει στη συνειδητή και ελεύθερη επιλογή να διαμορφώσουμε τους κύκλους συναναστροφής μας με μεγαλύτερη Σοφία και προς την καλύτερη προσωπική μας βελτίωση και ανάπτυξη.

Προαπαιτούμενα  Βασικό, Προχωρημένου Επίπεδο και Βαθύ Σκάψιμο ThetaHealing® 

Διάρκεια : 2 ημέρες

Διδάσκεται : Δια ζώσης και Online μέσω Zoom

Θα λάβετε :

Ελληνικό εγχειρίδιο σπουδαστών ThetaHealing®

Πιστοποίηση θεραπευτή από τη Vianna Stibal και το Ίδρυμα THInK (ThetaHealing Institute of Knowledge®)