Η μέθοδος ThetaHealing® αξιοποιεί τα εγκεφαλικά κύματα Θ προκειμένου να έχουμε πρόσβαση στο υποσυνειδήτο μέρος του εγκεφάλου.
Όπως τεκμηριώνεται επιστημονικά, στο υποσυνείδητο αποθηκεύονται όλες οι εμπειρίες μας, συνειδητά ή μη, όπου δημιουργούνται όλες οι πεποιθήσεις και η νοοτροπία μας, οι οποίες καθορίζουν τη ζωή μας σε φυσικό, συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο. Το συνειδητό μέρος του εγκεφάλου αντλεί όλες τις πληροφορίες από το υποσυνείδητο προκειμένου να πάρει αποφάσεις και να διαχειριστεί τις οποιεσδήποτε προκλήσεις της καθημερινότητάς του.
Ταυτόχρονα δημιουργεί το επίπεδο υγείας (σωματικής-συναισθηματικής), την ποιότητα των διαπροσωπικών μας σχέσεων και το επίπεδο ευημερίας στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα.

Με την μέθοδο των συμβουλευτικών συνεδριών ThetaHealing® αναζητούμε τις πεποιθήσεις που εμποδίζουν και δυσκολεύουν το άτομο να δημιουργήσει το επίπεδο ζωής που επιθυμεί και σε συνεργασία μαζί του κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές.

Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει ανά άτομο και η διάρκειά τους είναι 60’

Οι συνεδρίες γίνονται είτε δια ζώσης, είτε μέσω skype, messenger, viber ή τηλεφωνικά.

Παιδιά και Έφηβοι : Σε αυτές τις ηλικίες χρειάζονται πολύ λίγες συνεδρίες και αυτό γιατί δεν έχουν προλάβει να δημιουργήσουν και να παγιώσουν πολλές περιοριστικές πεποιθήσεις. Ωστόσο, κάποιες φορές, μπορεί να χρειαστεί να δουλέψουμε με τους γονείς ή με έναν από τους δύο.

Σπίτι & Εργασιακός χώρος : Χρειάζεται αρχικά να κατανοήσουμε ότι η ενέργειά μας αποτυπώνεται σε όλα τα αντικείμενα και τους χώρους που ζούμε κι ερχόμαστε σ’ επαφή. Σε όλους μας έχει συμβεί μπαίνοντας σε ένα χώρο να νιώσουμε άνετα ή άβολα και αυτό έχει να κάνει με την “ενέργεια” που “εκπέμπει” αυτός ο χώρος.
Είναι σημαντικό να νιώθουμε άνετα και οικεία μέσα στο σπίτι μας ή τον εργασιακό μας χώρο, όπως επίσης να υποστηρίζεται η αφθονία μας και η αίσθηση ασφάλειας.
Αρχικά γίνεται ο καθαρισμός του χώρου από τις παλαιότερες ενέργειες και ύστερα “εγκαθιστούμε” στο χώρο τις νέες αισθήσεις που επιλέγουμε να βιώνουμε.
Κάποιες φορές μπορεί να χρειαστεί να δουλέψουμε και με τις πεποιθήσεις του ατόμου.